Lillebælt halvmarathon festival

Lør. 8. maj 2021

5500 Middelfart

LILLEBÆLT HALVMARATHON FESTIVAL

Lør. 8. maj 2020

5500 Middelfart

LILLEBÆLT HALVMARATHON
FESTIVAL

Jeg ønsker at tilmelde mig

Når du køber en billet til Lillebælt Halvmarathon Festival, får du følgende med i prisen

  • Alle som gennemfører en af distancerne til Lillebælt Halvmarathon’s løbsfestival, vil efter de er kommet i mål modtage den officielle medalje.
  • Alle deltagere får en lækker funktionel løbe t-shirt. (Værdi 275,- kr.)
  • Og selvfølgelig alt det andet vi altid har med; chip-tidtagning, navn på startnummeret, sms service af din tid, forplejning efter mål, taskeopbevaring, sportsmesse, trafikfri rute, videodiplom, fartholdere, hotspots og musik osv.
  • Live streaming af hele løbet på storskærme i start/målområdet, på nettet og via vores app. Det giver tilskuerne optimale muligheder for at følge venner/familie i løbet, og se dem ude fra ruten.
  • Ruten er opmålt af DAF (Dansk Atletik Forbund) og dermed godkendt til at sætte rekorder på.

Lillebælt Halvmarathon er organiseret af klubben “Lillebælt I Løb” efter IAAF´s regler. Deltagere skal bære det officielle startnummer for Lillebælt Halvmarathon. Alle, der er korrekt tilmeldt, har 3 timer til at gennemføre halvmarathonløbet og 5:45 til at gennemføre halvmarathon walk. Max-tiden angives ved to cykelryttere.

Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten; dette kan medføre diskvalifikation.
Der skal løbes efter færdselsreglerne, og eventuelle anvisninger fra officials skal overholdes. Tilmelding kan ske online (se andet sted på sitet). Hvis en deltager bliver forhindret i at deltage, er der ikke krav på tilbagebetaling – ej heller i tilfælde af force majeure.

Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Minimums alderen ved Lillebælt Halvmarathon er 14 år.

Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at løbsfotos, filmoptagelser, interview, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes. Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet pga. force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.

Startnumre, chip og t-shirt vil blive udlevet samlet.

Fredag den 7. maj.
Lørdag den 8. maj.

Begge dage sker udleveringen i nummerudleveringsteltet på Kulturøen – Havnegade i Middelfart.

Information og dit startnummer udsendes på sms og e-mail i ugen op til løbet, og kommer selvfølgelig også til at være synligt på deltagerlisten.

Yderlig information om udlevering af startnummer og navneændring: FAQ

Der vil være primitiv omklædning i p-huset på Havnegade, 5500 Middelfart tæt ved start/målområdet.
Der vil i år ikke være mulighed for bad.

For enden af dit startnummer sidder en ”bagageslip”. Når du aflevere din taske, klipser vi din bagageslip fast på din taske. Du er nu klar til at aflevere din taske, i den rigtige bås.
Når du henter din taske, skal du vise dit startnummer og det skal passe sammen med din bagageslip.

Der vil være 5 væskedepoter rundt på ruten samt et væskedepot i mål.

Depoterne vil blive adviseret 200 meter før. Ved hvert depot er der servering i begge sider af vejen, noter at bordene står forskudt for hinanden. I begge sider er opsætningen den samme: første del er energidrik, sidste del er Aquador Kildevand – begge dele er tydeligt markeret.

Tidtagning foregår med chip, sportstiming.dk står for tidtagningen. Resultaterne fra løbet vil være online tilgængelige fra sportstimings hjemmeside. Chip`en er engangschip. Der vil være en bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål -og en nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål.

Der vil være opsat toiletter adskillige steder på ruten og i målområdet. Se ved hvilke km-angivelser under FAQ.

Når vi nærmer os starten på Lillebælt Halvmarathon nærmer sig, er det tid til at finde sit startsted. Alle starter på samme tid. Det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvor du stiller dig i feltet. Vi ønsker, at alle skal få det bedst mulige løb, derfor er der opsat skilte ned langs med startområdet, hvorpå vi har skrevet de forventede sluttider. Vi opfordrer alle til at rette sig efter de henvisninger.
Fartholderne vil stå ud for det skilt, der svarer til dem. De vil have en stor ballon svævende over hovedet med den forventede tid. De er lette at se og følges med. Der er fartholdere til følgende grupper: 1.30, 1.35, 1.40, 1.45, 1.50, 1.55, 2.00, 2.05, 2.10, 2.15 og 2.20. Tidtagningen, der foregår med chip, vil give alle deltagere en brutto- og en nettotid, så der er ingen grund til at stille sig længere frem i feltet, end forventet sluttid viser.

Bruttotid = fra startskuddet – til du løber i mål.
Nettotid = fra du passerer startstregen – til du løber i mål.

Se ruten her.

Der er præmier til de 4 første herrer og 4 første damer.

Præmierne bliver givet til danske løbere eller de løbere, der er inviteret af Lillebælt Halvmarathon til at deltage.
Præmieceremoni finder sted lige efter top 4 af kvinder er kommet i mål. Overrækkelsen foregår på scenen lige ved målstregen.

Vores erfaring er klar – kør hjemmefra i GOD TID!

MED TOG
Ankomst med tog til Middelfart Station:
Start/målområdet ligger kun 5 min gang fra Middelfart Station.

MED BIL
Fra Fyn: Alle, der kommer fra Odense, opfordres til at dreje af ved afkørsel 57 ved Nr. Åby eller 58a Middelfart Ø. Herefter benyttes Middelfart Landevej indtil Middelfart.

Fra Jylland: Alle, der kommer fra Jylland, skal køre af ved afkørsel 58b Middelfart ved Lillebæltsbroen. Herfra kører man mod Middelfart.

PARKERING
Vi henviser til Middelfart by´s p-pladser.
Og når vi kommer tættere på løbet vil der komme et kort med p-muligheder – dette vil også blive sendt ud i vores informations mail som bliver sendt ud i ugen op til løbet.

Læs nærmere under FAQ.

Der vil være sportsmesse fredag den 7. maj & lørdag den 8. maj lige ved start/mål ved Kulturøen på Havnegade, 5500 Middelfart.