FAQ

her finder du de oftest stillede spørgsmål omkring Lillebælt Halvmarathon

Der er udlevering ét sted og to dage:
Fredag den 7. maj.
Lørdag den 8. maj.

Udleveringen sker i Middelfart ved nummerudleveringsteltet i løbsområdet ved Kulturøen på Havnegade, 5500 Middelfart.

Husk at kende dit startnummer!
Startnummeret udsendes på sms og e-mail i ugen op til løbet og kommer selvfølgelig også på deltagerlisten før løbet.

Det er vigtigt, at du kan huske hvad dit startnummer er, for du skal bruge dette nummer ved udleveringen af din kuvert.
På udleveringsstedet, går man til det bord, der angiver ens nummer: – her siger man sit startnummer, viser sin kvittering og får udleveret sin kuvert med nummer, chip og T-shirt.

Husk at medbringe din kvittering / ordrenummer.

Vi opfordrer så mange som muligt til at afhente deres startnummer om fredagen den 7. maj.

Der bliver ikke afholdt LHM Junior Race i år.

Det er ikke muligt at ændre de bestilte størrelser på t-shirts, men der vil være byttemulighed så længe lager haves. Det sker i nummerudleveringsteltet efter løbet er startet indtil kl. 18:00.
Man kan ikke bruge andre chip end de, der udleveres til løbet.

Du kan, når vi kommer tættere på løbet, gå ind på deltagerlisten herunder og se dit startnummer på deltagerlisten ved sportstiming.dk

Startnummeret vil også blive udsendt på e-mail i ugen op til løbet. Husk derfor at gå ind på sportstiming.dk og opdatere din mailadresse, hvis du har fået ny i mellemtiden – ellers modtager du ikke informationsmailen omkring startnummer mm.

Har en anden tilmeldt dig, men ikke opgivet din mailadr., bør vedkommende logge ind på sportstiming.dk med sin profil og påføre din mailadr., så du modtager din kvittering samt nyhedsbreve.

Dit startnummer – se det og HUSK DET.

Du kan overdrage dit startnummer til en anden person således:

  1. Log ind med din profil på www.sportstiming.dk
  2. Vælg “Mine ordrer” i menuen
  3. Tryk på “tilmeldte” ud for den ordre, du vil overdrage
  4. Tryk “skift ejer” og udfyld felterne – husk at udfylde ALLE felterne

Herefter vil du have flyttet tilmeldingen til en anden persons profil.

Startnumrene bliver trykt med løbers navn på.
Deadline for egen navneændring, så den ny løbers navn bliver trykt på startnumret, er mandag den 1. august. Startnumrene går herefter i trykken.

Efter trykningen kan man selv stadigvæk foretage navneændring til og med onsdag den 1. september. Ny løbers navn kommer på resultatlisten, men selve startnumret har stadigvæk påtrykt første tilmeldte løbers navn.
Det er meget vigtigt for sikkerheden, for resultatlisten, diplom og info, at der i systemet ændres navn og data til ny løber. HUSK at ændre ALLE data.

Ved nummerudleveringen.
Navneændring og/eller trykning af nyt navn på startnummeret, kan ske i forbindelse med nummerudleveringen fredag den 11. september og på løbsdagen lørdag den 12. september.
Ønsker man, at vi foretager navneændringen, og/eller trykker nyt navn på startnummeret, kan dette foretages mod gebyr på 50,- kr.
Der er mulighed for ændringer på løbsdagen.

OBS. Det er ikke muligt at ændre størrelse på t-shirt, da de er bestilt efter første løbers ønske, men der vil være byttemulighed efter løbet, så længe lager haves. Det sker i nummerudleveringen.

Ja, -for alle der ønsker at hente startnumre til mere end èn person: Vi har i nummerudleveringen et hold ”Flyvere”, der så hurtigt, det er muligt, samler sammen til jer. Medbring jeres liste med startnumre, navne -og kvittering. Der må påregnes lidt ventetid.

Det sker i parkeringshuset i vores bagageopbevaring.

For enden af dit startnummer sidder en ”bagageslip”. Når du afleverer din taske, klipser vi din bagageslip fast på din taske. Du er nu klar til at aflevere din taske, i den rigtige bås.
Når du henter din taske, skal du vise dit startnummer og det skal passe sammen med din bagageslip.

Der vil være omklædning i parkeringshuset på Havnegade, tæt på start- og målområdet og lige ved bagageopbevaringen.
Der vil i år ikke være mulighed for bad.

Vi henviser til Middelfart bys p-pladser.
Vi sætter et kort ind når vi kommer tættere på løbet med pladser.

Ja og mange af dem. Vi har toiletter opstillet rundt på ruten. Du finde dem umiddelbart efter væskedepoterne.

I forbindelse med afholdelsen af Lillebælt Halvmarathon Løbsfestival, lørdag den 12. september 2020, vil det være en planlægningsmæssig stor hjælp for os, hvis klubber eller hold, der har planlagt at ankomme med egen bus, vil kontakte os i god tid før løbet.

Vi vil så kunne reservere en p-plads til jer, med kort gå-afstand til start-/målområdet. Vi fremsender en ”passér-seddel” til bussen samt et kort over p-pladsens placering til jeres kontaktperson.

Kontakt os venligst med klub-/holdnavn, samt kontaktperson/dennes mailadresse på: info@lillebaelthalvmarathon.dk
Mærk mailen: Busparkering

Det er vigtigt, du finder din startplacering i god tid.
Se efter vores startzone skilte, som vil stå i højreside af starten – se også efter de store gule balloner, der angiver hvor du skal stå i forhold til din forventede sluttid.

Fredericia og Middelfart er det område i Danmark, hvor der er flest sengepladser på hoteller i forhold til indbyggerantallet i området. Sammen med den meget centrale beliggenhed for resten af Danmark vælger rigtig mange danske virksomheder at henlægge deres konferencer og store møder til området. Skulle du have lyst til at overnatte dagen før løbet eller blive til dagen efter løbet, er der således rig mulighed for dette.

Oversigt over mulighederne i Fredericia og Middelfart.

Gå til overnatning i Fredericia
Gå til overnatning i Middelfart

Vores erfaring er klar – kør hjemmefra i GOD TID!

MED TOG
Ankomst med tog til Middelfart Station:
Start/målområdet ligger kun 5 min gang fra Middelfart Station.

MED BIL
Fra Fyn: Alle, der kommer fra Odense, opfordres til at dreje af ved afkørsel 57 ved Nr. Åby eller 58a Middelfart Ø. Herefter benyttes Middelfart Landevej indtil Middelfart.

Fra Jylland: Alle, der kommer fra Jylland, skal køre af ved afkørsel 58b Middelfart ved Lillebæltsbroen. Herfra kører man mod Middelfart.

PARKERING
Vi henviser til Middelfart bys p-pladser.
Og når vi kommer tættere på løbet vil der komme et kort med p-muligheder – dette vil også blive sendt ud i vores informationsmail som bliver sendt ud i ugen op til løbet.

Der vil være sportsmesse fredag den 7. maj og lørdag den 8. maj lige ved start/mål ved Kulturøen på Havnegade, 5500 Middelfart.